Onze technologie

De technologische oplossingen die gebruikt zijn bij de bouw van onze polyester zwembaden zijn tot in de perfectie verfijnd.

Onze hoogwaardige glasvezel zwembaden kenmerken zich door een modern ontwerp en innovatieve oplossingen. Hun constructie is ontworpen om maximale duurzaamheid en veiligheid voor het hele gezin te bieden. We gebruiken alleen de beste materialen, wat weerstand biedt tegen weersomstandigheden, schade, en langdurige esthetiek garandeert.

De constructie van onze polyester tuin zwembaden bestaat uit maar liefst 9 lagen van de hoogste kwaliteit materialen van de Duitse fabrikant BÜFA, gewaardeerd met het Lloyd-certificaat voor het voldoen aan de maritieme criteria, wat duurzaamheid en volledige veiligheid garandeert.

1-2Lagen gelcoat

1 – 2. De eerste twee lagen van het polyester zwembaden zijn gelcoat, een substantie die ons tuin zwembad beschermt tegen UV-stralen, zwembadchemie en osmose, wat de keuze ervan zo belangrijk maakt. BÜFA gelcoat is een garantie voor een expressieve, glanzende kleur en een volledig glad zwembadoppervlak voor vele jaren. Het is belangrijk dat na vele jaren gebruik uw tuin polyester zwembad nog steeds een lust voor het oog is.

3Vinylester barrière

De derde laag van het tuin zwembad is een vinylester barrière, die de belangrijkste rol speelt bij de bescherming van de polyester zwembaden tegen osmose. Het belangrijkste is dat de anti-osmose barrière in onze polyester zwembaden bestaat uit een zuivere vinylesterhars die zorgvuldig is samengesteld door technologen van BÜFA.

4Poedermat

De vierde laag is een poedermat, die de vinylestercoating extra ondersteunt in de verdediging tegen osmose. De poederdeeltjes in de mat lossen op in de vinylhars om een echt anti-osmoseschild te vormen.

5Polyesterharscoating

Ze zijn verantwoordelijk voor de massiviteit en stijfheid van het gehele bassin. Afhankelijk van de grootte van het zwembad worden verschillende gewichten van glasmatten gebruikt.

6Constructielaag

Ze zijn verantwoordelijk voor de massiviteit en stijfheid van het gehele polyester bassin. Afhankelijk van de grootte van het glasvezel zwembad worden verschillende gewichten van glasmatten gebruikt.

7Top coat

Het beschermt onze tuin polyester zwembaden tegen vocht aan de grondzijde. Laat geen water toe om binnen te dringen in het laminaat.

8Verstevigingen

We gebruiken PVC-verstevigingen om onze polyester zwembaden extra te verstijven. Ze worden gemonteerd aan de langste zijwanden.

9PUR isolatie

PUR isolatie in de vorm van gesloten cel polyurethaanschuim is een extra bescherming van uw polyester tuin zwembaden tegen vocht en externe factoren.

De zorgvuldig geselecteerde materialen en oplossingen betekenen dat we u 15 jaar garantie kunnen bieden op de waterdichtheid van het zwembad, 2 jaar garantie op kleurbescherming en 2 jaar garantie op osmose. Dit niveau van zekerheid stelt u in staat om volledig te ontspannen in het comfort van uw eigen tuin.

Ons team van experts staat altijd klaar om te helpen bij elk aspect – van het kiezen van het juiste model tot installatie en service. We zijn altijd bereid om u te helpen het perfecte glasvezel zwembad voor uw tuin te kiezen en aan te passen aan uw behoeften.