Ons bedrijf

Wij produceren, verkopen en leveren de premium kwaliteit glasvezel zwembaden.

Wij presenteren u de beste en mooiste glasvezel zwembaden en zwembad overkappingen op de markt, die van zeer hoge kwaliteit zijn, duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden.

Wij hebben vele jaren ervaring in de zwembad industrie, wat ons in staat stelt oplossingen van de hoogste klasse te leveren. Voor de productie van onze polyester zwembaden en zwembad overkappingen worden uitsluitend hoogwaardige originele Europese materialen gebruikt van de Duitse fabrikant BÜFA, gewaardeerd met het Lloyd-certificaat, wat duurzaamheid en volledige veiligheid garandeert. Premium kwaliteit is onze standaard.

Ontwikkeling

Al vele jaren richten we ons op continue ontwikkeling, investeringen en het opbouwen van een team van specialisten op het gebied van productie technologie, management, verkoop, transport en logistiek. Dankzij deze activiteiten is DreamPools een merk geworden met Europese erkenning, wiens producten en diensten zich onderscheiden op de markt en voldoen aan alle verwachtingen van onze klanten.

Kwaliteit en optimalisatie

De volledigheid van het aanbod, kwaliteit en optimalisatie in elk element, evenals de samenwerking met leveranciers die leiders zijn op de Europese markt, zijn de factoren waardoor DreamPools tot nu toe het vertrouwen heeft gewonnen van duizenden individuele klanten en zakelijke partners door heel Europa.

Waarom is DreamPools de beste keuze voor u?

Verkoop en klantenservice

Productie van glasvezel zwembaden

Waarom zijn onze glasvezel zwembaden marktleider? Omdat we de nieuwste technologieën en moderne machines gebruiken in de productie. Onze geavanceerde productie processen zorgen ervoor dat elk glasvezel zwembad niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk te onderhouden.

Onze glasvezel zwembaden, erkend als de beste op de markt, onderscheiden zich niet alleen door hun geavanceerde ontwerp, maar ook door het gebruik van innovatieve materialen, wat duurzaamheid en probleemloze werking voor jaren garandeert. Dankzij precieze technologieën en moderne machines gebruikt in het productieproces, kunnen we garanderen dat elk glasvezel zwembad voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Dreampools klantenservice

Verkoop en klantenservice

Wij zullen de beste aanbieding voor u voorbereiden, aangepast aan uw individuele behoeften. We zullen u adviseren over een geschikte oplossing en onze ervaring delen, zodat uw investering u volledige tevredenheid geeft.

Bespaar tijd en geld door te kiezen voor onze klantenservice. Wij garanderen dat u niet alleen de meest aantrekkelijke aanbieding ontvangt, maar ook professioneel advies dat uw winkelervaring buitengewoon bevredigend maakt. Tegelijkertijd kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke prijs betaalt voor een product van topkwaliteit. Ontdek hoe voordelig samenwerking met ons kan zijn!

Moderne productieruimte

Verken de wereld van premium kwaliteit glasvezel zwembaden, waar innovatie perfectie ontmoet. Onze moderne productie is gebaseerd op geavanceerde technologieën en een innovatief machinepark, die sleutelfactoren zijn in het creëren van polyester zwembaden van de hoogste kwaliteit.

Introduceer moderniteit, elegantie en kwaliteit in uw tuin door te kiezen voor een glasvezel zwembad, dat het resultaat is van geavanceerde technologieën en een passie voor perfectie. Onze polyester zwembaden zijn niet zomaar gewone tuinproducten – ze zijn de uitdrukking van een moderne levensstijl.

Productie van glasvezel zwembaden

Transport en logistiek

Duizenden voltooide bestellingen hebben ons in staat gesteld het leveringsproces tot in de perfectie te verfijnen. Onze vloot vrachtwagens, uitgerust met de modernste apparaten die op de markt beschikbaar zijn, stelt ons in staat uw glasvezel zwembad efficiënt te laden, te vervoeren en te lossen, ongeacht de weersomstandigheden en de plaats van levering. Als gevolg hiervan is het leveringsproces probleemloos en stressvrij voor u.

premium kwaliteit glasvezel zwembaden
premium kwaliteit glasvezel zwembaden